Matej Tomažin

Soustanovitelj projekta in direktor Zavoda Artopolis

Magister slikarstva s širokim naborom izkušenj s področij vizualne umetnosti, umetnostne teorije, oglaševanja in vizualne komunikacije. Kot direktor Zavoda Artopolis vodi operacijo projekta in razvoj omrežja Artopolis, svetuje pri pripravi medijskih kampanj in razvija izobraževalni sklop Artopolis: Umetnostni sistemi.

Artopolis

Iris Pokovec

Soustanoviteljica projekta in vodja oglaševanja

Magistrica slikarstva in vizualna umetnica. Skrbi za komunikacijo z javnostmi in soustvarja ter kurira vsebine Artopolisovega Bloga, Podkasta in TVja.

Artopolis

Tadej Tomažin

Vodja razvoja podatkovnih baz in back-end razvijalec

Administrator in vodja razvoja podatkovnih baz sistema Artopolis. Prav tako je soavtor spletne apliakcije Tržni analitik, ki našim uporabnicam_kom omogoča enostaven vpogled v svetovni umetnostni trg.

Artopolis

Tajda Novšak

Upravljavka družbenih omrežij

Magistrica kiparstva z večletnimi izkušnjami ustvarjanja v filmski produkciji. Skrbi za naša družbena omrežja in komunikacijo s našimi uporabnicami_ki.

Artopolis

Jasmin Dizdarević

Strokovni sodelavec za pravno svetovanje

Z izkušnjami s področja gospodarskega in civilnega prava, je zadolžen za jasnost in preglednost uporabe sistema Artopolis. Prav tako ureja pogodbeno in ostalo pravno dokumentacijo ter skrbi za avtorske pravice naših uporabnic_kov.

Artopolis

Jan Dolar

Strokovni sodelavec za medijsko produkcijo

Kot strokovnjak na področju medijske produkcije pomaga pri izvajanju promocijskih kampanj, snemanja avdio in video vsebin in montaži ter postprodukcijo Artopolisovega Podkasta in TVja.

Artopolis

Elijah Hlastan

Bivši vodja razvoja spletne varnosti in sistemskih logik

Etični heker in specialist na področju varovanja podatkov, ki vodi razvoj varnostnih sistemov in logik Artopolisa. Med drugimi je skrbel za zanesljivo in varno delovanje omrežja in hrambo podatkov naših uporabnic_kov.

Artopolis